Silane Guard - sticlă lichidă, opinii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra, originală, sau este în valoare de ea?
Sănătate și Tu

Silane Guard – sticlă lichidă, opinii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra, originală, sau este în valoare de ea?

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

fading, urme ale dungilor după o ploaie, zgârieturi

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

minore – acești factori nu sunt cel mai bun mod apar pe suprafața corpului vagonului. Pentru a proteja calul de fier de la cele mai multe dintre problemele vor ajuta la Silan Guard lichid de sticlă pentru automobile. Destul de 1 ori pentru a pune o soluție în 2 straturi pentru a lungul anilor, nu vă faceți griji cu privire la siguranța autovehiculului.

În câteva minute după pătrunderea în structura materialului, pe suprafața mașinii este formată dintr-un film protector polimeric. Formula este îmbunătățită Si02 = – dioxid de siliciu. Substanța protejează materialul de capriciile naturii, zgârieturi, aruncă sare, chips-uri și alcaline conținute în majoritatea sampoanelor.

acțiune rapidă silanic Guard

conservarea pe termen lung a exteriorului vehiculului furnizează componentele selectate în mod corespunzător. Imediat după aplicarea pătrunde silice în structura materialului. Prin formarea unui strat protector care poate rezista la expunerea prelungită la căldură, apă, acizi și baze. Iarna de acoperire nu se teme de reactivii utilizați pentru drumuri de curățare. În vara corpul va transcende caldura si ploile.

Compoziția Gărzii de lichid de sticlă silanic pentru mașini

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

component principal este dioxid de siliciu și silan. Primul este responsabil pentru formarea filmului de protecție, iar Shine naturală a suprafeței. Suficiente 1 ori pentru a aplica sticla lichid la corpul scanteia ca noua ani de zile.

Dezvoltatorii japonezi au avut grijă să se asigure că, după aplicare, proprietarul a atras imediat atenția asupra principalelor avantaje:

  • economic – 1 ambalaje din sticla lichid, suficient pentru 4 cereri;
  • Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

    ușurința de utilizare;

  • compoziția este proiectat și fabricat în Japonia, lider de piață în produsele de îngrijire auto.

Formula sunt selectate în așa fel încât instrumentul poate fi folosit pentru orice proprietarii de automobile. Indiferent de vârsta și uzura suprafeței corpului, sticla lichid va proteja aparatul.

sticlă lichid

silanic Guard pentru autoturisme: cum să aplice

Pentru prima cerere trebuie să se spele cu atenție și să se usuce calul de fier. umeziți bine un burete de curățare cu lichid de sticlă Silan Garda și încet se aplică pe suprafața corpului. Odată ce procesul este terminat, trebuie să detecteze 15 minute. Acest lucru este suficient pentru uscarea soluției și absorbția acestuia la structura materialului.

Asigurați-vă că compoziția sa uscat, este necesar să se șteargă masina uscat cu un șervețel. Pentru a remedia rezultatul va ajuta la re-acoperire. Acest lucru se face după 2 ore de la primul.

În cazul în care proprietarul calului de fier a făcut totul corect, apoi, după prima unitate, sau chiuveta acesta va nota avantajele evidente ale acestui tratament:

  • pe tot parcursul anului, a menținut culoarea originală a corpului;
  • culoarea nu se decoloreaza sub influența razelor solare;
  • corp sclipici și după un timp rămâne aceeași;
  • suprafata respinge apa.

In scopurile preventive, soluția

a fost aplicată 1 dată pe an.

sticlă lichid

Are Silan Garda de certificat de calitate mașini

Înainte de a putea fi pe piață, produsul a trecut de testare pe scară largă. Dezvoltatorii chinezi au testat eficacitatea unei soluții pe mai mult de 200 de mașini. În 100% din cazuri, a existat un efect pozitiv pronunțat. Aceste date au fost confirmate de către CPS.

opinii

specialistilor despre sticla lichid Silan Garda pentru masina

Peter S., mecanic EM>

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

30 ani în repararea mașinilor. Echilibrată compoziție 1-component după prima aplicare pătrunde adânc în material. După 2-3 ore de masina ca nou. Spre deosebire de alte instrumente, sticlă lichid nu deteriorează corpul.

Sergey Nikolaevich, o mașină EM>

Chiar și după domoale urme de concediu de spălare pe corp. Baiț, scuffs, decolorare de culori – toate acestea este rezultatul expunerii la alcaline. Acesta conține șampon, astfel încât nu se poate ascunde. Mântuirea a fost pentru sticla mea lichid auto. Nu contează cât de mult am spălat calul de fier, și el încă strălucește. Acum recomanda clienților.

Opinia despre Silan Guard pentru autovehicule

Sergey, 31 ani EM>

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Băieți, m-am dus la mașină și camionul. În cazul în care drumurile sunt diferite, dar în toate cazurile au venit în ajutorul Silan Guard. Aplicați 1 timp de un an și mai mult fără griji nimic.

Irina, 39 de ani

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Soțul tocmai mi-a dat mașina. Ti-e frica ca ei vor zgâria sau pete. I-am cumpărat acest instrument și după 1-2 straturi soț sa schimbat. Acum, el este calm pentru mine și mașină.

George, 62 ani EM>

Sceptic fondurilor anunțate. Am incercat ceva Gărzile Silan înainte de călătoria în pustie. 2 ore pe drumuri de pământ nu au fost în zadar. Masina a fost acoperit de praf, dar datorită sticlei topite am eliminat în 10 minute.

Vladimir, 19 ani EM>

Primul lucru pe care mi-a spus să fac tata după data la care dreptul este de a avea grijă de aspectul masinii. Mai întâi a încercat sticlă lichidă și a rămas fidel el.

În cazul în care pentru a cumpăra sticla lichid Silan Garda pentru mașini

Este mai bine să aibă grijă de protecție a mașinii și să-l acopere cu această soluție. Puteți plasa comanda pe site-ul web. Ar trebui să se grăbească, pentru că acum eligibil pentru o ofertă specială.

Tuulikki Tuomioja

"Dragomir Tomescu este o vârstă de 31 de ani, fostul aparat de ceai, care se bucură de rugăciune, podcasting și gastronomie. El este luminos și creativ, dar poate fi, de asemenea, foarte lacomi și un pic capricios.

El este dependent de cumpărături, ceva ce prietenul său Celyn Nannie Greenwood a arătat când a fost de 17. Problema intensificat în 2008. Dragomir a pierdut două locuri de muncă, ca urmare a dependenței sale, în special: activist local și aparat de ceai.

El este un britanic creștin care se definește ca fiind homosexual. A început să studieze filozofie, politică și economie la colegiu, dar niciodată nu a terminat cursul. El are o fobie severă de șoareci, și este obsedat de Frozen.

Fizic, Dragomir este în formă bună. El este foarte inalt, cu pielea de măsline, păr ghimbir și ochii verzi.

A crescut într-un cartier al clasei muncitoare. După ce a cunoscut niciodată cu adevărat părinții lui, el a fost crescut într-o serie de centre de plasament.

El este în prezent singur. Cea mai recenta poveste de dragoste a fost cu un scriitor scenariu numit Derick Kelsey Hawkins, care a fost de 6 ani mai în vârstă decât el. S-au despartit pentru ca personalitatile lor puternice s-au ciocnit.

Cel mai bun prieten Dragomir este un fost aparat de ceai numit Celyn Greenwood. Ei se inteleg bine cele mai multe ori. De asemenea, el se blochează în jurul cu Myrtle Sutherland și Bobbi Burton. Le place să apară în fundal pe televizor împreună."

S-ar putea să-ți placă și...