OxySlim - opinii, preț, în cazul în care pentru a cumpara, cumpara acum, slăbire
Sănătate și Tu

OxySlim – opinii, preț, în cazul în care pentru a cumpara, cumpara acum, slăbire

Lupta cu a fi excesul de greutate atât de obositoare

încât unii caută modalități de a pierde in greutate, atunci când nu au nevoie la dieta, exercitii fizice si schimba modul lor de viață. Apoi, ei cauta astfel de medicamente, care asigură arderea țesutului adipos din organism și nu necesită alte victime. Unul dintre ele sunt tablete efervescente

OxySlim pentru pierderea in greutate

.

Mulți cred că depozitele grase construi din cauza săraci atitudine persoană grăsuț. Se întâmplă de multe ori în acest fel: dieta nesănătoasă, lipsa de activitate fizică, încălcarea masă, tot ceea ce oamenii pot controla în mod individual. Dar există factori care nu depind de persoana: modificări legate de vârstă, tulburări ale metabolismului, insuficiență hormonale. Dar cel mai important factor este supraalimentare, și modificările hormonale. Și acest lucru se datorează ingestia de conservanți alimentari care conțin, coloranți și alte substanțe nocive, care sunt rele pentru tractul digestiv, procesele metabolice și provoace slagging organismului. Pentru a nu agrava situația, este necesar să se găsească o opțiune potrivită pentru a „activa“ pierdere in greutate.

Suplimentul OxySlim

Pilulele constau din ingrediente naturale, prin urmare, sunt considerate sigure și inofensive. Lucrurile are trei etape:. Recuperare, scăderea în greutate și fixarea rezultatului

Pregătirea slim Pils inclus:

  Lista
 • Vitamine colesterol V. Jos si descompun celulele adipoase.
 • Cafeina. Acesta accelerează metabolismul și îmbunătățește funcționarea organelor interne. Hrănește corpul cu energie, încurajând oamenii la acțiune.
 • Extractul de guarana. Reduce senzatia de foame si pofta de mancare, contribuind la pierderea in greutate.

 • Extract de Coleus forskolii. Intra in celule adipoase si le sparge. Vitezele metabolismul rapid și elimină substanțele nocive din organism.
 • Afinele sălbatice. Hrănește corpul cu polifenoli, atenuează efectele dupa consumul gras.
 • mur pitic

 • Arctic. Conține o mulțime de vitamina C, elimină din vasele de sange colesterol si toxinele din întregul corp.
 • extract de alge fucus. Elimină foamea, reduce iritabilitatea și controlează modificări ale dispoziției. Îndepărtează eficient celulita grăsime și scăpa.
 • Acid succinic. Curăță organismul de toxine, imbunatateste tonusul muscular și elimină somnolență.

Pentru a reface minerale ale organismului în pastilele au chitosan. Producătorul susține că instrumentul produce efectul corpului, care este similar cu curățenie generală în apartament:. Curăță vasele de sânge și țesuturi de toxine, elimină toxinele, elimină grăsimi inutile și hrănește corpul cu elemente utile

În cazul în care pentru a cumpăra OxySlim

„Slim Pils“, nu poti cumpara intr-o farmacie, dar poate fi comandat de pe site-ul oficial al producătorului. Așa că va fi protejat împotriva falsificării și va dobândi un supliment natural și în condiții de siguranță. comprimate efervescente cântărind 4 grame la pachet în cutii de 20 bucăți fiecare. Prețul ambalajului de pe site-ul oficial diferă în mare măsură, deoarece există diferite promoții și reduceri.

Costul pachetului în funcție de țara de reședință a cumpărătorului este de forma:

 • Europa – 1190 ruble
 • Ucraina – 399

  UAH

 • Belarus – 35 Bel. …
 • Kazahstan – 6690 tenge
 • Europa – 39 -49 €

De multe ori site-ul este acțiune, atunci puteți achiziționa suplimentul pentru …. În mod similar recalculat costul pentru alte țări.

Indicații și contraindicații OxySlim

De obicei, instrumentul este atribuit atunci când setați greutate mare din cauza orice boală sau eșec hormonal. Ajută să piardă în greutate, atât femei cât și bărbați. Corectează forma in timpul debutul menopauzei, ca normalizează nivelul de hormoni și accelerează metabolismul. Are un efect cumulativ, astfel încât rezultatul este stocat pentru o lungă perioadă de timp. Numit de dieteticienilor de obezitate și consolidarea organe și țesuturi ale corpului.

Pe lângă indicațiile suplimentului există contraindicații:

 • Nu putem accepta persoane cu vârsta sub 18 ani.
 • femeile însărcinate și mamele care alăptează, este de asemenea interzisă.
 • oamenii

 • matură, a căror vârstă a depășit 70 de ani.
 • Dacă sunt componente hipersensibile ale tabletelor.

Din efectele secundare sunt rare, dar insomnie, iritabilitate, probleme cu inima si stomacul.

Cum de a lua pastile OxySlim

Pentru recepția corectă a tabletelor efervescente „slim Pils“ există un manual de la producător. Potrivit ei, ar trebui să fie luate suplimentul în conformitate cu următoarea schemă:

 • 1-2 comprimate de mijloace pentru a dizolva într-un pahar de apă caldă, acest lucru trebuie făcut într-un minut.
 • Mai bine să bea pe stomacul gol. Pop rezultată este plăcută la gust și potolește setea.
 • Bea pregătirea în fiecare zi în timpul cursului desemnat.

De obicei, durata tratamentului este de 30 de zile. Pentru pierderea în greutate mai eficientă este bine să se combine un curs al suplimentului cu un regim alimentar echilibrat și antrenament într-o sală de sport.

Vă rugăm să rețineți: Opinii medicilor despre suplimentul nu oferă o imagine completă a eficienței sale. Da, suplimentul conține toate util pentru pierderea în greutate, substanță. Dar nu se aștepta la o declarație din rezultatul producător – 12 kg într-o lună pierd imposibil folosind doar pentru tablete efervescente. Dacă le bea în legătură cu dieta și exercițiile fizice, acestea sunt eficiente. Unii experți sunt de părere: comprimate sunt un ajutor bun pentru a pierde in greutate, iar greutatea pierdută nu este returnat. Efectele nocive asupra organismului a fost observat acest supliment.

Dar medicii un singur lucru sunt de acord: pastile poate accelera metabolismul și crește imunitatea, ceea ce conduce la o îmbunătățire generală a organismului. Acestea contribuie la saturația organismului cu substanțe minerale, ceea ce împiedică bine grăsimile să se acumuleze sub piele. Potrivit medicilor, trebuie să mănânce exerciții, masaj și o mulțime de mers pe jos, atunci rezultatul va fi mai vizibilă dreapta,.

Parerile clientilor OxySlim

Opinii despre “Pils slim” din mai subțire, au ambele părți pozitive și negative:

Irina, în vârstă de 25 de ani: H4> Pierderea in greutate – toate copilăria mea nu se uite subțire. Se pare că nu destul de grăsime, dar nu slab ca. Am decis încă o dată să piardă în greutate, dar aceasta nu funcționează – a încercat mai multe diete, nimic nu ajuta. Comandat de la Pils slim – este ceva! În prima săptămână a observat rezultate semnificative. După o lună de utilizare înainte și după fotografiile sunt impresionante.

Eugene, 47 de ani: H4> avut întotdeauna o figură efeminat și luptat cu greutatea in plus, dar cu varsta a devenit mult mai dificilă. A trebuit să recurgă la metode drastice, și anume a decis să utilizeze subțire Pils. Nu știu de la el sau pur și simplu din lipsa poftei de mâncare, a reușit să-și piardă 10 kg în 1,5 luni.

Margarita, 34 ani: H4> A decis să piardă în greutate brusc și rapid atunci când am văzut mesajul despre întâlnirea cu colegii de clasă. ordonat imediat subțire Pils, nu pierde timpul. A venit repede – în termen de 2 săptămâni am pierdut 4 kg si a fost fericit cu ea – ei bine, cel puțin ceva decât nimic.

OxySlim – suplimente pentru pierderea în greutate de pe Zdravie4ever.ru H4>

Calculator al indicelui de masa corporala (EMTALA) ONLINE gratuit

Indicele de masa corporala a fost dezvoltat de sociologul belgian și statistician Adolphe Quetelet în 1869. De atunci, calcula corpul tau masă mult mai ușor decât să estimeze „cu ochiul liber“, sau pentru a cere prietenilor: „Nu sunt gras (-a) , dreapta?” Dar ea are, de asemenea, dezavantajele sale: indicele de masă corporală – nu dă rezultate 100%. Calculator IMC gratuit (care se va calcula indicele de masă corporală) ar trebui să fie utilizate exclusiv în scopuri orientative. De exemplu, la sportivi și cei care participă în mod regulat o sală de sport, IMC nu este corectă, deoarece mușchii în sensul literal al cuvintelor cantareste mai mult de grăsime

Interesant:. Norme index IMC diferite țări pot să difere semnificativ unele de altele . În cazul în care considerați că indicele de masă corporală tabele de care (Organizația Mondială a Sănătății), nu este greu de înțeles că norma este medie. Dar acest lucru nu înseamnă că persoanele cu IMC mediu nu ar fi considerat „excesului de greutate“, în sensul convențional.

Indicele de masă corporală: analiza rezultatelor

Deci, ați calculat indicele de masă corporală cu ajutorul calculatorul nostru. Calculatorul nostru IMC este adaptat la particularitățile locuitorilor Europei și Europa. Acum este timpul pentru a interpreta datele și să cunoască rezultatele. Și astfel:

 • 16 și mai puțin pronunțat deficit de masă,
 • 16 – 17.9 – greutatea corporală insuficientă,
 • 18-24.9 – greutate normală
 • 25 și 29.9 – supraponderali (normal),
 • 30 – 34.9 la – obezitatea de 1 grad,
 • 35 și 39.9 – obezitate 2 grade,
 • Mai mult de 40 -. Gradul de obezitate 3 (morbidă)

Calculul IMC de vârstă cu următoarele rezultate: H4>
 • Un IMC normal în funcție de vârsta copiilor variază între 15 și 18;
 • 19-24 ani: un IMC normal este de 19,5 la femei și 21,4 la bărbați;
 • 25-34 ani:. IMC normal este egal cu 23,2% la femei și 21,6 dintre bărbați
 • 35-44 ani: un IMC normal este de 23,4 pentru femei și 22,9 pentru bărbați;
 • 45-54 ani: un IMC normal este 25.2 la femei și bărbați a fost de 25,8;
 • , după 55 de ani: IMC este normal este 27.3 la femei și 26,6 pentru bărbați

.

Din nou reamintim că aceste cifre sunt aproximative. Dar, având în vedere amploarea erorii, este posibil să se tragă anumite concluzii: în greutate normală sau departe de ea. Un IMC normal poate varia în funcție de standarde și tendințe. Până în 1998, SUA a fost considerat IMC normal la 27,8 kg / m2, dar după 1998 standardele au fost schimbate, iar medicul a recomandat un IMC normal a fost să se încheie cu 25 kg / m2.

Indicele de masă corporală și vârsta ​​H4>

Având în vedere faptul că IMC-ul nu este perfect, care „nu la risc“ pentru a le lega la vârsta lor. Deși multe studii statistice arată că IMC la persoanele de vârstă medie este mai mare decât cei tineri și vârstnici. În ceea ce privește sexul, (cu motive fiziologice evidente) indicele de masă corporală estimat pentru bărbați este mai mare decat IMC la femei.

Evaluarea indicelui de masa corporala pentru fete

Vârsta în ani

scorurile Index -2 -3 EM> -4 EM> 5 EM> 4 EM> +3 EM> 2 EM> 1 EM> 14,715,015,816,617,618,619,3 2 EM> 14,314,715,316,017,118,018,7 3 EM> 13,914,414,915,616,717,618,3 4 EM> 13,614,114,715,416,517,518,2 5 EM> 13,514,014,615,316,317,518,3 6 EM> 13.313.914.615.316.417.718 , 8 7 EM> 13,414,014,715,516,718,519,7 8 EM> 13,614,215,016,017,219,421,0 9 EM> 14,014,515,516,617,220,822,7 10 EM> 14,315,015,917,118,021,824,2 11 EM> 14,615,316,217,819,023,025,7 12 15,015,616,718,319,823,726,8

Evaluarea indicelui de masă corporală pentru băieți

Vârsta în ani scorurile Index -2 -3 EM> -4 EM> 5 EM> 4 EM> +3 EM> 2 EM> 1 EM> 14,615,416,117,218,519,419,9 2 EM> 14,415,015,716,517,618,419,0 3 EM> 14,014,615,216,017,017,818,4 4 EM> 13,814,415,015,816,617,518,1 5 EM> 13,714,214,915,516,317,318,0 6 EM> 13.614.014.715.416.317.418 , 1 7 EM> 13,614,014,715,516,517,718,9 8 EM> 13,714,114,915,717,018,419,7 9 EM> 14,014,315,116,017,619,320,9 10 EM> 14,314,615,516,618,420,322,2 11 EM> 14,615,016,017,219,221,323,5 12 15,115,516,517,820,022,324,8

Alți indici

Există mai multe indicii care ajuta la a calcula greutatea corporală ideală. Unele dintre ele sunt mai precise decât IMC, deoarece acestea iau în considerare nu numai creșterea, dar alte date antropometrice.

 • La Brahmanum = N x 0,7 – 50 kg

unde M este o greutate corporală normală, H este înălțimea în centimetri.

 • La Borgartun = N x / 240

unde M este o greutate corporală normală, H -. Inaltimea in cm, bust in cm

 • La Davenport = M1 / ​​N x N

unde M1 – greutatea actuală în grame, înălțimea H în centimetri. La primirea indicelui este mai mare de 3, diagnosticul de obezitate.

 • La Notenum = N x 420 1000

unde M este o greutate corporală normală, H -. Înălțimea în centimetri

 • La Catonium = N – (100 = (N – 100) 20)

unde M este o greutate corporală normală, N -. De creștere

Tuulikki Tuomioja

"Dragomir Tomescu este o vârstă de 31 de ani, fostul aparat de ceai, care se bucură de rugăciune, podcasting și gastronomie. El este luminos și creativ, dar poate fi, de asemenea, foarte lacomi și un pic capricios.

El este dependent de cumpărături, ceva ce prietenul său Celyn Nannie Greenwood a arătat când a fost de 17. Problema intensificat în 2008. Dragomir a pierdut două locuri de muncă, ca urmare a dependenței sale, în special: activist local și aparat de ceai.

El este un britanic creștin care se definește ca fiind homosexual. A început să studieze filozofie, politică și economie la colegiu, dar niciodată nu a terminat cursul. El are o fobie severă de șoareci, și este obsedat de Frozen.

Fizic, Dragomir este în formă bună. El este foarte inalt, cu pielea de măsline, păr ghimbir și ochii verzi.

A crescut într-un cartier al clasei muncitoare. După ce a cunoscut niciodată cu adevărat părinții lui, el a fost crescut într-o serie de centre de plasament.

El este în prezent singur. Cea mai recenta poveste de dragoste a fost cu un scriitor scenariu numit Derick Kelsey Hawkins, care a fost de 6 ani mai în vârstă decât el. S-au despartit pentru ca personalitatile lor puternice s-au ciocnit.

Cel mai bun prieten Dragomir este un fost aparat de ceai numit Celyn Greenwood. Ei se inteleg bine cele mai multe ori. De asemenea, el se blochează în jurul cu Myrtle Sutherland și Bobbi Burton. Le place să apară în fundal pe televizor împreună."

S-ar putea să-ți placă și...