Neurosystem 7 pentru pierderea in greutate - opinii, preț, comentarii, site-ul oficial
Sănătate

Neurosystem 7 pentru pierderea in greutate – opinii, preț, comentarii, site-ul oficial

Piața este literalmente acoperit de apă în noi suplimente pentru pierderea în greutate, și toate acestea ca unul promit rapid, rezultate eficiente. comentarii Site-uri de o zi pline de oameni fictive și chiar dieteticieni, doar vânzătorii de diferență notabilă Nanosistemy prin postarea pe site-ul video de revizuire mare fete subțiri
adevărul din spatele scenei. pentru a pierde în greutate, ea a reușit nu de efectele Nanosistemy-7, și cu ajutorul medicilor de la clinica UE Doctor Bormenthal, care de mai multe luni a condus pacientul la un corp suplu și sănătos. Acum să vorbim despre Nanosysteme toate, fără a

omite detaliile cele mai curioase.

Începeți

cu promisiunile producătorului -? Ce să se aștepte de la Nanosistemy

Primul lucru care trebuie remarcat este deosebit sloganul necinstit marketing, care declara cu voce tare: slăbire clasic deshidrateaza organismul. Vă puteți imagina asta? O dieta echilibrata si de baut regulat, în funcție de publicitate, efect negativ asupra organismului.
Un nou supliment cu prefixul la modă „neuro“ în titlu face minuni în 7 zile eliminarea nu numai obezitate, dar și consecințele sale, menținând echilibrul fluidelor din interiorul corpului. Du-te acest supliment mai devreme, ar fi un complot uimitoare a programului „Incredibil, dar adevărat“.
Apropo, producătorul produselor a poziționat acest ingredient ca un „complex inteligent“ care distruge grăsime în 1 o zi . Da, ai auzit bine, pentru că celelalte 6 zile ale cursului rezolvă „formule inteligente“ alte sarcini la fel de importante.

vezi Să cum o face:

  1
 • Ziua. lichid roșu pregătește organismul pentru pierderea in greutate. Ce mecanisme sunt responsabile pentru aceasta, a spus vânzătorul. În aceeași perioadă, a opri recrutarea de calorii. Ce înseamnă acest lucru la nivel fiziologic, rămâne unclear.A organism sănătos este axat pe digestia nutrienților, în timp ce eșecuri în calorii sistem poate într-adevăr „trece“ prin, și că, în cantități limitate. În orice caz, acest lucru nu ar fi bine.
 • 2a

 • Ziua. Orange lichid reduce pofta de mancare, reduce pofta de dulciuri si alimente grase. Evident, în zilele care au urmat pierde în greutate persoana va continua sa face semn covrigi cu susan si lapte condensat, și cartofi gustoase.

 • 3a

 • Ziua. lichid galben prevesteste cel mai interesant – distrugerea celulelor de grăsime, cu reducerea ulterioară a grăsimii. Pentru o zi sunete promising.Just imagina: un flacon mic în doar 24 de ore, în funcție de producător, va arde tot ce excesul fat.However, nici modul în care legile fizicii, biologiei și în cele din urmă, fiziologia, persoana care suferă de excesul de greutate sau obezitatea nu se va transforma în clipi din ochi într-o trestie de lumină. Din păcate.
 • 4a

 • Ziua. fluidul verde împiedică formarea de noi celule adipoase. Cum se întâmplă acest lucru, nici autorii și nici vânzătorii de supliment nu a specificat.
 • 5th

 • Ziua. Și aici se întâmplă reale „miracole“, deoarece culoarea albastră a cauzelor lichid organismului

  pentru a converti proteine, grăsimi și carbohidrați în energie pentru body.Everything în această zi vei ajunge la stomac, apoi se transforma într-un „pachet de energie “. Și numai în zilele următoare, totul va cădea în loc. IBU recapete „pierdute“ de construcție, funcții de protecție și alte importante

 • A 6

 • Ziua. lichid albastru în penultima zi a cursului va îmbunătăți starea generală a tuturor efectului corpului systems.The al substanței, și aici se învecinează cu miraculosul, deoarece aceasta înseamnă că supliment „inteligent“ va alunga boala, expulza boala cronica, de luare organele, celulele și țesuturile sănătoase.
 • A 7

 • Ziua. Și Dumnezeu a făcut … marketing. lichid violet, ca publicitate asigurat, normalizeaza metabolice processes.Amid această transformare îmbunătățește peristaltismul stomac și intestine. Pe scurt, corpul devine ca nou, dar încă subțire.

Vă rugăm să rețineți că apreciatul „formulă inteligentă“ nu este celălalt, ca un concentrat pentru prepararea băuturilor răcoritoare.

Dacă citiți instrucțiunile de utilizare și să examineze cu atenție ambalajul la partea din spate, și încă nu reușesc să găsească măcar un indiciu a ceea

ce este în fața noastră. – mijloace farmacologice sau, cel mai rău caz, BAD

Producător NeuroSystem 7 – licoare de ascundere

Pe site-urile care vând Neurosystem postat documente interesante – două din Declarația pentru aceste produse. Cu toate acestea, dacă doriți să studieze hârtia direct de pe pagina producătorului vă așteaptă dezamăgirea: imaginile nu poate fi crescută. Trebuie să creadă „un cuvânt“.

Notă importantă din acest document:. Substanțe lichide în toate culorile produselor curcubeu într-o cameră # 12 în clădire de 5 la aleea naryshkinskaya din Moscova, care a primit certificatul de conformitate „Cu privire la siguranța produselor alimentare“

Apropo, aceasta este singura plus Nanosistemy. Este într-adevăr în condiții de siguranță pentru organism, deoarece se bazează pe apă distilată obișnuită, diluat colorant alimentar ieftin. Pentru medicamente și suplimente pentru pierderea în greutate „formulă intelectuală“ este irelevant.

În plus față de produsele alimentare nu se efectuează testarea relevantă de natură medicală necesară pentru a dovedi eficacitatea lor. Motivul este lipsa de eficiență. Cine vrea să riște reputația?

Nu laborator și nici un medic cu privire la astfel de „suplimente“ nu lăsați feedback-ul, deoarece amenință să discrediteze numele. Cu toate acestea, decizia de a cumpăra o

„formulă inteligentă“ este întotdeauna a ta. arată lichid de culoare fascinante. – o modalitate foarte bună, fără nici un pericol de a diversifica timpul săptămânii gri

Dar, pentru a pierde în greutate nu funcționează, deși revendicările producătorului altfel. Are ulei de șofran creează astfel un puternic shake-up in interiorul corpului peste rapid, precis și cu acuratețe, distrugând grăsimea? Este timpul să se familiarizeze cu compoziția amestecului irizate.

Ingredientele de mister – ceea ce este în Neurosystem 7

?

O parte a concentratului „intelectual“ foarte diversă. În unele cazuri, ridică semne de întrebare, în altele enigmatice. A se vedea pentru tine:

 1. Apă.
 2. Acid citric.
 3. Ulei de șofran sălbatic.
 4. Uleiul de primulă.
 5. Of picolinat de crom.
 6. Complexul de prebiotice.
 7. Sinefrina 6%.
 8. Extract de fenicul.
 9. Extractul yacon rădăcină.
 10. Cissus quadrangularis.
 11. conservantul sorbat de potasiu.
 12. OL>

  Dacă apa și „lămâie“ respectiv este mai mult sau mai puțin clare, atunci punctele rămase ar trebui să meargă mai mult. Apropo, producătorul, evident, a uitat să menționeze coloranții în compoziție.

  Ulei de șofran sălbatic

  Ce se spune este:. Uzinei elimină celulele adipoase, circulația sângelui crește, se întoarce armonia, sănătatea și energia

  Așa cum este de fapt cazul:. pentru a curăța vasele de sange si intareste muschiul inimii, pielii și părului transformațională, metabolismul accelerat, contribuind la retragerea de grăsime din organism

  Dar acest efect poate fi obținut numai din uleiuri naturale, presat la rece, folosind interiorul 1000mg pe zi (după numirea medicului). Acesta a fost suplimentul în capsule care conțin indicații și contraindicații pentru utilizare, informații cu privire la forma de eliberare.

  Înapoi la uleiul de șofran în Nanosysteme 7. Cantitatea de substanță din 1 necunoscută flacon, dar având în vedere volumul flacoanelor – 2,5 ml – aceasta duce la concluzia logică: ulei de șofran sălbatic și efectele sale benefice „pregătirea“ rămâne doar un nume.

  Evening Primrose ulei

  Ce se spune este:. Primula oprește formarea de celule adipoase

  Așa cum este de fapt:. Antioxidanți și omega-6 sunt principalele avantaje ale acestei plante, care ajuta la celulele reîntineri și pozitiv afecta țesutul cerebral

  Ulei de primula creează un diaphoretic (transpirație) și efect diuretic, a plăgilor proprietăți de vindecare, este folosit ca un mare expectorant pentru raceala.

  Dacă consumați acest ulei în mod regulat (de exemplu, în capsule) poate reduce colesterolul si riscul de infarct miocardic, accident vascular cerebral. Este cunoscut faptul că primulă face ca vasele de sange mai puternic, și normalizează tensiunea arterială. Pierderea în greutate și combaterea grăsime, acest supliment nu participă.

  Complex prebiotice

  Ce se spune este:. complexul reduce cantitatea de grăsime corporală

  Așa cum este de fapt cazul: bacteriile (în unele cazuri, și drojdie de bere, care fac parte din denumirea comună „prebiotice) ajuta la o mai bună activitatea intestinelor, deoarece a eliminat iritarea, scuti balonare si ajutor pentru a consolida scaun.

  Eficacitatea prebiotice pentru pierderea in greutate nu sunt dovedite, iar studiul impactului lor continuă. Unul dintre experimente, care a fost realizat de oamenii de stiinta britanici au aratat ca Lactobacillus „rhamnosus“, „fermentum“ și „amylovorus“ a ajutat să-și piardă până la 8% din greutatea persoanelor cu obezitate.

  Cu toate acestea, volumele revenit la scurt timp după dispariția lui prebiotice din dieta ta de zi cu zi. Captura NeuroSystem 7 acest lucru: producătorul nu a specificat tipul de bacterii / drojdie de bere, care sunt membri ai complexului. Poate mult mai sănătos pentru cifra poate fi iaurt de la un magazin din apropiere.

  Sinefrina

  Ce se spune este: Sinefrina transmite un semnal de oprire seturi de calorii (la cine și în cazul în care – nu sunt specificate)

  .

  Cum într-adevăr este: o substanță Incolor aparține grupului de alcaloizi, iar sursa principală pentru a obține a fost coaja de fructe citrice. Exploreaza Synephrine a început un secol în urmă – în 20-IES a secolului trecut. A fost posibil să se stabilească efectele în mod natural.

  Aceasta crește tensiunea arterială și se îngustează pereții vaselor periferice (de exemplu, răceli), promovează dilatarea pupilelor, stimuleaza uterul si relaxeaza intestinele, care sa dovedit pe animale experimentale.

  Până în prezent, nici o cercetare cu autoritate care confirmă eficacitatea acestei substanțe în pierdere în greutate. Sinefrina nu se aplică suplimentelor aprobate, astfel încât acesta este folosit ca un simpatomimetic, adică, mijloacele de stimulare a anumitor părți ale sistemului nervos.

  Potrivit rapoartelor neconfirmate, sinefrină accelerează rata metabolică bazală (face ca organismul mai activ pentru a consuma calorii in repaus), dacă luați această substanță într-o doză de 30 până la 50 mg pe zi.

  Apropo, majoritatea Suplimentele alimentare care contin sinefrina are în compoziție pe până la medie, 14 mg de substanță per 1 g de supliment. Care este dozajul natural în Nanosysteme?

  Judecând după mărimea fiolelor, substanțe incolore în compoziția nu este deloc sau valoarea sa este atât de mică încât, în realitate, este pur și simplu inutil.

  fenicul extract

  Ce se spune este:. Uzinei penetrează membrana celulelor grase și le sparge din interior

  Cum într-adevăr este:. Fructul fenicul ajută la îmbunătățirea tractului digestiv

  efect

  pozitiv asupra funcției digestive, creșterea producției de sucuri gastrice și îmbunătățește intestinului mișcări, scutind organismul de la constipație. Scopul principal al fenicul – (. Tractul digestiv, bronhii, etc). Pentru a calma spasme

  fenicul conține vitamina b, C și minerale, flavonoide și alte substanțe biologic active, care pot reduce simptomele răcelii comune (calma tuse), ajuta celulele actualizate în mod activ și chiar lupta cu stresul, dar la pierderea in greutate este o plantă este irelevant .

  Extractul yacon rădăcină

  Ce se spune este:. Yacon curăță organismul de toxine, reduce cantitatea de grăsime corporală

  Așa cum este de fapt cazul: rădăcinile acestei perene similare ca aspect de cartofi, dar au un gust dulce pere. Adesea rădăcina yacon este folosit ca îndulcitor natural și pot fi consumate crude. – este util pentru sănătatea organismului

  Compoziția chimică bogată are un efect pozitiv asupra inimii și vasele de sânge, îmbunătățește fluxul de sânge și previne apariția bolilor cardiace, ateroscleroza. O altă funcție importantă a rădăcinii este de a controla nivelul de colesterol, de aceea este recomandat pentru diabetici.

  Dacă vorbim despre pierderea în greutate, rolul rădăcinii yacon este mic, ca ardere de grăsime o face. Cu toate acestea, fructele sale sunt scăzut de calorii, bine – „va mochegonnah“, curata organismul de zguri și a substanțelor toxice

  .

  Cissus quadrangularis

  Ce se spune este:. convertiți Cissus GBU în energie

  Cum într-adevăr este: planta face parte din grupul de suplimente, care sunt aplicate în mod tradițional în tratamentul articulațiilor și oaselor. Cissus este folosit ca un remediu pentru astm și chiar alergii, dar cercetarea în eficacitatea sa continuă.

  O altă zonă mare de patrulater aplicare tsissus – este tratamentul sindromului metabolic, care implica dezvoltarea bolilor de inima sau diabet ca principali satelitii supraponderali

  .

  Așa cum studiile au arătat că Cissus nu vindecă, dar permite pentru a ușura starea organismului cu boala. Un alt studiu (a durat 2 luni și au participat mai mult de 120 de persoane) indică capacitatea plantelor de a lupta împotriva obezității.

  In timpul experimentului participanții au primit oral tsissus 1000 mg pe zi, combinarea cu alte substanțe nutritive, cum ar fi seleniu, crom și ceai verde. Puțin într-adevăr a ajutat la reducerea cantității de grăsime în jurul valorii de burta si pentru a reduce greutatea corporală (cifrele nu este furnizat).

  In urma analizei studiului, cercetatorii au descoperit ca Cissus quadrangularis lucrări numai în combinație cu alte suplimente nutritive, ci ca o substanță independentă este lipsit de putere în a pierde în greutate.

  Ca un tsissus studiu la scara larga nu a fost efectuat, putem doar ghici, nu planta in tratamentul sindromului metabolic sau creează un efect placebo.

  Crom picolinat

  Ce se spune este:. Chromium previne formarea de noi celule adipoase, „programare metabolică“ (astfel de cuvinte inutil de mari utilizate pe site-urile Nanosistemy)

  Așa cum este de fapt: în urmă cu aproximativ 5 ani, această substanță a devenit popular în UE în rândul persoanelor care au grija de silueta. Caracteristica sa principală este de a elimina depresia și starea de spirit proasta in respingerea de dulciuri.

  de crom picolinat a venit la noi din America și Europa de Vest, în cazul în care mai mult de o duzină de ani au fost mega populare începând cu 2000-e. Dar, în 2013, a apărut studiu de autoritate, foarte mare și independentă a dovedit inutilitatea de crom în scăderea în greutate.

  In plus, cercetarea a exprimat temerile pentru securitatea sa și posibilele efecte întârziate în majoritatea oamenilor (în special cei care suferă de obezitate sau supraponderali). Ghici ce sa întâmplat după?

  „Dieta“ gloria de crom a început să se prăbușească, și „auto“ stocuri nevândute din această substanță turnat în piețele din țările mai puțin dezvoltate, printre care și UE. Aici începe cel mai interesant, deoarece crom este creditat cu proprietăți incredibile!

  De exemplu:

 • reglează nivelul de zahăr în sânge;
 • reduce pofta de alimente dulci;
 • regleaza procesele metabolice;
 • creste masa musculara;
 • elimina senzatia de foame, etc.

La realitatea urmează sunt valabile numai primul element este crom picolinat în doze mici ajută într-adevăr insulina pentru a „stabili un contact“ cu glucoza, de aceea este prescris pentru persoanele care suferă de diabet zaharat de tip 2. Dar nu este atât de simplu, dacă te uiți la numeroase studii.

Una dintre crom reduce cantitatea de zahăr, menținând reacția normală a organismului la insulina (atunci când este utilizat la 200 mcg de substanță pe zi, timp de 3 luni). În al doilea rând, nivelul de zahar la diabetici care au luat crom de 3 luni sau mai mult, nu se schimbă.

Un al treilea studiu efectuat pe oameni sănătoși (peste 400 de participanți) și a constatat că crom nu afectează nivelul de zahăr și ei „relații“ cu insulină. Oamenii de știință au ajuns la concluzia logică: doar unele persoane cu diabet zaharat o substanță poate fi utilă

.

Neurosystem 7 o dată ofertele amperi la cele mai bune lucruri inutile. O persoană care suferă de obezitate și diabet, aceasta nu va ajuta să normalizeze starea volumului micului „sticla“ cu o cantitate necunoscută de crom.

Conservant Sorbat de potasiu

Ce se spune despre el în NeuroSystem 7:. Nimic

Ca într-adevăr sunt: ​​ ambalarea diferitelor produse acest conservant este denumit E202 și se aplică pentru suprimarea microorganismelor dăunătoare (fungi, bacterii). Dar, în cantități crescute de sorbat de potasiu pot inhiba și microflora intestinală sănătoasă.

În general, acest supliment este inofensiv pentru sănătatea dumneavoastră, dar produsele care conțin nu sunt recomandate pentru utilizarea pentru femeile gravide. „Supradozaj“ conduce la efecte secundare, cum ar fi eructații, greață, diaree sau invers, constipație.

Compoziția Nanosistemy extrem îndoielnică, deoarece producătorul și mulți vânzători dau de mijloace eficiente de apă colorate cu substanțe nutritive limitate în doză (și cele mai multe dintre ele au efecte secundare care pierderea in greutate nu face nici o suprapunere).

Ce spune consumatorul de ambalaje NeuroSystem 7?

În primul rând, cu privire la modul cu atenție producătorul acestui instrument a lucrat la concentratul alimentar maximă meci pentru prepararea unei băuturi prezentul supliment medical.

Acesta va avea, de asemenea, o formă de eliberare Nanosistemy, precum și regulile de dozare și de admitere. A arătat chiar și o scurtă listă de contraindicații, dar a uitat să raporteze cu privire la indicațiile de utilizare!

Pentru cei care au creat o „formulă inteligentă“? Pentru persoanele care a marcat până la 5 kg de exces de greutate? Pentru persoanele cu excesul de greutate? Sau pentru cei care sunt obezi? Poate că „suplimentul“ este destinat pentru a preveni creșterea în greutate?

, dar toate se închide numai de publicitate, de poziționare Neurosystem ca Bud sa arda grasimi, care „nu are analogii în lume.“ Evident, se bea tot și slabă, și complete.

Un detaliu curios este metoda de preparare a băuturii: „Adulții iau 1 fiolă pe zi, indiferent de masă.“ În cazul în care instrucțiunile producătorului și-a concentrat pe adulți, probabil, ar trebui să fie recomandări / ban pentru copii? Din păcate, nu a fost.

Apropo, instrucțiunea de a „curcubeu“ instrumentul repetă inscripția de pe ambalaj. De fapt, este o simplă bucată de hârtie, care pretinde a fi numit „manual de utilizare“ pentru credibilitatea cumpărătorului.

Orice altceva, și compoziția NeuroSystem 7 a fost o captură solid. Producătorul nu a vrut să precizeze un complex prebiotic și, în ceea ce privește crom au fost și mai iresponsabil, nu pune rata sa de zi cu zi cu privire la conținutul de substanță din flacon.

Cumpărătorul poate doar specula cu privire la motivul pentru care informațiile de pe ambalaj a fost slabă. Poate că motivul pentru care acest lucru a devenit conținutul minim al substanțelor declarate, care elimină necesitatea de a le eticheta într-un fel. Poate, compoziția conform invenției este relevantă numai pentru utilizator, dar nu și la concentrat.

Cine vinde Neurosystem 7 și cât de mult este?

Implicat în vânzarea escrocii – oricine care vrea să câștige rapid bani în mod fraudulos, și dispar la fel de repede din vedere. Site-urile care vând acest „supliment“, ca gemeni sunt repetitive, se face pe același tipar.

Rețeaua are zeci de ele, dar fiecare dintre ele se numește „oficial“. Fiecare dintre ele oferă reduceri nebune pe Neurosystem – doar … pe flacon, dacă ați cumpărat un curs de șapte zile. Matematic simplu:. 7 x 149 = 1043 rublei peste saptamana pe baza concentratelor alimentare inutil

durata cursului

Acesta este recomandată este de minimum 4 săptămâni. De fapt, vei pierde 4 mii de ruble în loc de 149, care este atât de atractiv spune este (în 97% din cazuri Managerul convinge clientul să cumpere curs complet la greutate cu siguranță pierde).

Ce concluzii putem trage? Banii pentru tot cursul, deși mici, dar având în vedere compoziția necunoscută și dozarea tuturor componentelor mult mai rapid și mai eficient pierde în greutate doar aici pungă. Apropo, partea „noroios“ a Nanosistemy și reduceri înșelătoare este doar începutul. Mergeți la boabe.

comentarii bune despre Neurosystem – în cazul în care acestea provin de la, în cazul în care suplimentul este inutil

?

La începutul articolului am menționat recenziile celor care au reușit să greutate în mod semnificativ pierde folosind „formulă inteligentă“. Deosebit de impresionant este filmul despre pierderea in greutate:. Subțire și o femeie mai tânără încearcă pe un imens haine de dimensiuni care se potrivesc ei a fost câteva luni în urmă (poate o lună, pentru că Neurosystem promite pierderea rapida in greutate)

Ce ar putea spune mai elocvent chiar și clienții cei mai neîncrezători că „inteligente“ formulă funcționează perfect? film impresionant consolidează punctele de vedere ale dieteticienilor și nutriționiști – lasa aceste personaje sunt fictive, dar arata si spun ca sunt reale: aici e fotografia, aici sunt cuvintele lor. Nu e de ajuns?

Pentru a fi mai convingătoare în vânzare final „dente“ escrocii plasează acele certificate care nu sunt posibile chiar și cu o lupă pentru a vedea adevărul despre Nanosysteme 7, a esenței care – concentrat de produse alimentare, substanță incoloră, umplute cu coloranți.

Dar înapoi la postul video pe unele site-uri Nanosistemy. Ce-i în neregulă cu el? Pe de o parte, totul este bine – aceasta este o femeie adevărată, care de fapt, a reușit să-și piardă 60 de lire sterline in plus. Am văzut-o încercarea de pe haine vechi, demonstrând rezultatul de pierdere în greutate.

Pe de altă parte, sunt ieftin nerușinat. In aceasta recenzie nu va auzi cuvântul „NeuroSystem 7“, „flaconul roșu“ sau „formulă intelectuală“, deoarece versiunea originală a escrocii luat doar mijlocul videoclipului.

La începutul filmului caracterul original – numele ei este Julia spune cât de multe kg, ea a cantarit la prima vizita la „Dr. Bormental“ și numere de acțiuni corecte: a scăpa de 60 de lire sterline excesului de greutate au luat 8 luni de munca grea. Pe lângă concluzii evidente despre Neurosystem este evazioniștilor sunt acum foarte leneș!

Apropo, originalul acestui aviz a fost retrasă de peste 5 ani în urmă (în 2014), și a postat pe canalul youtube de pierdere in greutate clinica „Dr. Bormental“. Nu cred că promisiunile goale de suplimente alimentare, în special cu astfel de declarații puternice, cum ar fi „intelectual“ concentratului slăbire.

instruire complet: ce să caute atunci când cumpără suplimente alimentare pentru pierderea in greutate

?

Varietatea de aditivi alimentari pe piața UE este prin acoperiș, și să le producă, după cum am văzut, toată lumea poate, stând într-o cameră confortabilă No. 12. La vederea următoarei noutate, să acorde o atenție pentru a detaliile propunerii.

Deveniti pentru o jumătate de oră kicker reale, care examinează în detaliu ambalarea și verifică suplimentul pentru „aptitudini“ și, dacă este necesar, să găsească vina cu autenticitatea Rave comentarii.

Când cumpărare, să acorde o atenție la particular:

 • compoziția suplimentului, iar ingredientele revendicate promisiunile publicitare;
 • Instrucțiuni de înregistrare (indicații / contraindicații – una fără cealaltă nu este);
 • de contact ale producătorului (adresa, telefon, e-mail – înșelătorie nu este complet “set”);
 • certificate și alte documente ca dovadă a siguranței și eficacității suplimentelor disponibile pe site-ul oficial al producătorului (dacă nu le poate citi – a alerga de la un astfel de vânzător)

.

Acordați atenție faptului că vinde suplimentul. Este posibil să-l cumpere într-o farmacie la domiciliu sau găsi în farmacie de clinici pierdere în greutate? În cazul în care o altă noutate disponibilă pentru cumpărare exclusiv on-line și numai după un apel de retur din Managerul de vânzări, acesta este cel mai probabil un fals.

Cea mai protecție de încredere de suplimente miraculoase care promit o săptămână pentru a arde de grăsime pe părțile laterale, este un regim alimentar adecvat și bun simț.

Pentru a obține rezultate reale pierderea in greutate suficient pentru a merge pe o dieta adecvata, au un jurnal de calorii si forta periodic organismul pentru a efectua exerciții utile. În acest caz, orice spectacol BAD “wow” efect.

Tuulikki Tuomioja

"Dragomir Tomescu este o vârstă de 31 de ani, fostul aparat de ceai, care se bucură de rugăciune, podcasting și gastronomie. El este luminos și creativ, dar poate fi, de asemenea, foarte lacomi și un pic capricios.

El este dependent de cumpărături, ceva ce prietenul său Celyn Nannie Greenwood a arătat când a fost de 17. Problema intensificat în 2008. Dragomir a pierdut două locuri de muncă, ca urmare a dependenței sale, în special: activist local și aparat de ceai.

El este un britanic creștin care se definește ca fiind homosexual. A început să studieze filozofie, politică și economie la colegiu, dar niciodată nu a terminat cursul. El are o fobie severă de șoareci, și este obsedat de Frozen.

Fizic, Dragomir este în formă bună. El este foarte inalt, cu pielea de măsline, păr ghimbir și ochii verzi.

A crescut într-un cartier al clasei muncitoare. După ce a cunoscut niciodată cu adevărat părinții lui, el a fost crescut într-o serie de centre de plasament.

El este în prezent singur. Cea mai recenta poveste de dragoste a fost cu un scriitor scenariu numit Derick Kelsey Hawkins, care a fost de 6 ani mai în vârstă decât el. S-au despartit pentru ca personalitatile lor puternice s-au ciocnit.

Cel mai bun prieten Dragomir este un fost aparat de ceai numit Celyn Greenwood. Ei se inteleg bine cele mai multe ori. De asemenea, el se blochează în jurul cu Myrtle Sutherland și Bobbi Burton. Le place să apară în fundal pe televizor împreună."

S-ar putea să-ți placă și...