EMS Six Pack - opinii, preț, comentarii, site-ul oficial
Sănătate și Tu

EMS Six Pack – opinii, preț, comentarii, site-ul oficial

Una dintre cele mai recente invenții ale 2017 în domeniul Miostimulare electrice – EMS pachetul de șase, exercitarea pentru muschii abdominali, coapse și brațe. Acesta este un simulator relativ ieftin, care este conceput pentru a stimula musculare, fără exerciții fizice și excursii la clubul de sport. Dar este în valoare de ea?

De ce este nevoie de șase pachet de EMS simulator

EMS pachet de șase stimulează mușchiul prin intermediul curentului electric, este o modalitate de a reduceri de forță. Impulsurile electrice face muschii lucra într-o stare pasivă, fără stres și echipament suplimentar. Această metodă

este proiectat pentru tonifiere zonele cu probleme în

casă.

recomandă ce să facă și ce rezultate sunt promise de producător

Metoda de operare este foarte simplu, petalele de EMS stimulator musculare atașat la zona cu probleme, de exemplu, abdomen. Dispozitivul fără fir este pornit de un singur buton și produc impulsuri electrice care trec prin piele la muschi. O astfel de stimulare, într-un fel, abdomene substitut pentru abs.

Producătorul simulatorului recomandă să aveți zone de stimulare separate pentru timp de 20-25 de minute .

EMS de formare se realizează cel mai bine în fiecare altă zi, astfel muschii au timp pentru a recupera.

În timpul săptămânii va veni întărirea promisă mușchilor (tonus), și după 1-1,5 luni de stimulare pentru a obține rezultatele dorite.

Un pic de istorie de invenție EMS & nbsp; șase Pack

In 50-60-e în domeniul medicinii sportive, Uniunea Sovietică a dezvoltat o metodologie, bazată pe utilizarea musculare Miostimulare electrice la sportivi de formare. Scopul este de a crește puterea prin curent de stimulare a musculaturii. Mai târziu, în ’70, această tehnică a venit în țările occidentale, în cazul în care a existat un studiu mai aprofundat al mecanismelor de acțiune ale Miostimulare electrice pentru om musculare. Mai târziu, EMS găsit utilizarea sa în centrele de reabilitare, în cazul în care pacienții imobilizați au stimulat muschii atrofiati si mentinut vitalitatea si greutatea lor. În anii nouăzeci această tehnică a fost de reabilitare a maselor de oameni sănătoși, și a devenit subiectul câștigurilor companiilor care fabricarea echipamentelor exercitarea pentru

stimularea mușchilor, fără a părăsi casa.

și contra EMS șase Pack

De fapt, luminos este de EMS de șase ambalaj nu înseamnă efectul real beneficiu pentru mușchii abdominali și de fitness în general.

Aici sunt rezultatele pe care producătorul promite:

 • întărirea mușchilor;
 • cresterea masei musculare;
 • de ardere a grasimilor;
 • corectarea zonelor cu probleme și găsirea unui echilibru corect de proporții;
 • reducerea celulitei.

În continuare, uita-te la ce realitate și ceea ce este de marketing.

Istoria apariției simulatoare de acest tip, este clar că stimularea electrică ajută la menținerea tonusului muscular, sau de a câștiga atrofie cauzate prin imobilă de

viață a pacientului. Studiile au confirmat efectele pozitive ale stimulării electrice asupra mușchilor, crescând puterea lor, menținerea greutății, prevenind deteriorarea suplimentară a fibrelor.

Dar nici unul dintre experiment a arătat nici un efect asupra arderea grasimilor, prin urmare, reducerea celulitei, dar pur si simplu nu a identificat și influența asupra creșterii musculare. Prin urmare, cele mai multe dintre calitățile concepute pentru a atrage mai mulți clienți în rândul bărbaților și femeilor. Din aceasta rezultă:

 • pentru – tonul, întărirea și creșterea puterii musculare;
 • împotriva -. O promisiune de a arde de grăsime și mușchi câștig de masă

Contraindicatiile utilizarea stimulatori musculare EMS pachet de șase

Faptul că funcționează Simulatorul într-o stare de calm, fără sarcină, nu înseamnă că utilizarea sa nu are contraindicații. Simulatorul este interzisă în:

 • boli și procesele inflamatorii ale organelor cavității abdominale;
 • boli de inima, inclusiv prezența pacemaker;
 • în timpul sarcinii;
 • pentru fracturi si tulburari spinarii.

Pe lângă utilizarea simulatorului

este interzisă

in virale, cancer, boli de piele și tulburări mintale.

Cum se utilizează EMS pachet de șase pentru presă?

Înainte de a utiliza simulator ar trebui să curețe zonele problematice ale pielii dvs., uscat de umiditate, și chiar pentru a elimina parul nedorit pentru a se asigura că formatorul este bine ancorat pe piele. In setul original, EMS pachet de șase prevăzut un gel special care se aplică petalele simulator și asigură o bună conductivitate.

În simulator există 15 moduri care sunt ușor de a ridica pe sentimente, în funcție de efectul dorit. Pentru a începe stimularea, trebuie doar să apăsați un singur buton de pornire / oprire și selectați intensitatea. După 15 sau 25 de minute de exercițiu, nevoile mașinii să fie oprit. Ar trebui să fie spălate sub jet de apă, se spală orice reziduu și se lasă să se usuce. Și pielea trebuie să fie curățate și tratate cu antiseptic.

Chiar și producătorii recomandăm să combine EMS de formare cu exercitii , adăugând abdomene, flotări, și chiar mai multe răsturnări de situație în presă. În orice caz, fără mișcări dinamice pentru a obține un efect vizibil. Miostimulare poate completa

greutate de formare, de formare pentru concursuri, pentru a evita oboseala excesivă a mușchilor la sarcină constantă. Astfel, EMS pot fi cheltuite în zilele de odihnă ca relaxare și descărcare.

Concluzie EMS

Pe forumuri și site-uri de nișă chiar pot găsi o mulțime de feedback pozitiv, inclusiv formatori de fitness, touted impactul EMS asupra creșterii masei, pierderea de grăsime etc Este toate comentariile plătite, în scris special pentru a face publicitate unui produs și de creștere . vânzări

nu asezonate atlet nu confirmă o astfel de gamă magică de acțiune a stimulatorului musculare, știind că organismul ajută la creșterea frecvenței cardiace – frecvența cardiacă și durata sarcinii, nu douăzeci de minute.

Putem spune că stimulare potrivite pentru persoanele neantrenate care au nevoie pentru a recupera după o boală sau perioada de spitalizare (inclusiv contraindicații) . Dar, pentru a vorbi despre înlocuirea completă exercițiu fizic (contracția voluntară) este imposibilă. Gandeste lung și greu cu privire la posibilitatea de a cumpăra, știu că fac sport se pot obține cele mai bune rezultate.

Tuulikki Tuomioja

"Dragomir Tomescu este o vârstă de 31 de ani, fostul aparat de ceai, care se bucură de rugăciune, podcasting și gastronomie. El este luminos și creativ, dar poate fi, de asemenea, foarte lacomi și un pic capricios.

El este dependent de cumpărături, ceva ce prietenul său Celyn Nannie Greenwood a arătat când a fost de 17. Problema intensificat în 2008. Dragomir a pierdut două locuri de muncă, ca urmare a dependenței sale, în special: activist local și aparat de ceai.

El este un britanic creștin care se definește ca fiind homosexual. A început să studieze filozofie, politică și economie la colegiu, dar niciodată nu a terminat cursul. El are o fobie severă de șoareci, și este obsedat de Frozen.

Fizic, Dragomir este în formă bună. El este foarte inalt, cu pielea de măsline, păr ghimbir și ochii verzi.

A crescut într-un cartier al clasei muncitoare. După ce a cunoscut niciodată cu adevărat părinții lui, el a fost crescut într-o serie de centre de plasament.

El este în prezent singur. Cea mai recenta poveste de dragoste a fost cu un scriitor scenariu numit Derick Kelsey Hawkins, care a fost de 6 ani mai în vârstă decât el. S-au despartit pentru ca personalitatile lor puternice s-au ciocnit.

Cel mai bun prieten Dragomir este un fost aparat de ceai numit Celyn Greenwood. Ei se inteleg bine cele mai multe ori. De asemenea, el se blochează în jurul cu Myrtle Sutherland și Bobbi Burton. Le place să apară în fundal pe televizor împreună."

S-ar putea să-ți placă și...