Awaderm - comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpara, cumpara acum, crema
Sănătate și Tu

Awaderm – comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpara, cumpara acum, crema

Bună seara, vreau să împărtășesc o veste bună! În

batalionul meu instrumente de mare a sosit! Awaderm a fost acceptat în armata mea de frumusețe ca un privat, dar a crescut rapid în rang. soldați de încredere pentru a proteja de tineret din pielea mea! Hee Hee)) Să începem revizuirea!
Din păcate, ca varsta nu este întotdeauna o consecință a lipsei de îngrijire. O parte din acest lucru se întâmplă, ridurile apar chiar si in copilarie din cauza ereditate, stres sau caracteristici ale structurii feței. Și cu o astfel de mult pentru a încerca să facă, dar nu a reușit. Trebuie să spun că cu blefaroplastia poate potrivi cu orice cosmetice. Eu nu am atât de neglijat, atât de important pentru mine si intensitatea de ingrijire. Am fost în căutarea unui remediu hipoalergenic, capabil fără șocuri majore pe piele pentru a-mi oferi îngrijire de zi cu zi.

Pielea de sub ochi este delicat, sensibil, predispus la uscare, reacții alergice, roșeață. Experimentarea cosmetice foarte ascuțite, care conțin mai multe componente nenaturale. In ultimul timp pielea a trecut printr-un stres rezultând o alergie severă. În căutarea unui instrument care mă va salva de la consecințe, am găsit crema Awaderm.

1. Ceea ce mi-a placut despre crema?
Cel mai tare lucru despre crema este că toate „cute“ si a ridurilor l nivelat cu pielea, și, desigur, faptul că el a făcut față strălucit cu eliberarea din consecințele alergiilor. Piele doar fulgi maruntita. Totul este bine acum (a durat 2 saptamani pentru tratament). Acum, pielea este hidratata, nu senzația de mâncărime, nu inflamat. Sper că n-am adus piele acest Castania.

2. Ceea ce nu-mi place crema?
Desigur, există unele minusuri, poate că nu o astfel de importante, dar pentru mine semnificative. De exemplu, ambalaje. Într-adevăr pentru acest produs nu a fost găsit nimic demn? Un borcan obișnuit ca alte 1.000 de producători. Și nu e la fel ca și toate inimile * in ochi *.

3. Rezultatul

luptă cu uscăciune, sub ochi cercuri, hidrateaza si hraneste pielea sensibila din jurul ochilor. Îndreptați riduri mici și linii de piele.

Miros: intens, placut, viteze
Volum: 30 ml
Perioada de utilizare: 3 luni

Compozitie:

Extract de “ginseng brazilian” – are un tonic, o acțiune anti-alergice si anti-inflamator, îmbunătățește microcirculația, are un efect de drenaj limfatic. Conține vitamine și aminoacizi.

Extract Marapuama – băutură de energie naturală, conține acizi organici. Îmbunătățește elasticitatea pielii si reduce cearcanele si pungile de sub ochi. Extractul Alb Lily contine aminoacizi, are un efect anti-inflamator.

Extract Castraveți – reîmprospătează, tonuri si catifeleaza pielea din jurul ochilor, luminează și uniformizează tonul ei, elimină puffiness și umflături sub ochi

.

extract licorice reduce hiperpigmentarea în jurul ochilor, are o albire și acțiune anti-inflamator.

Mod de utilizare: Se aplică o rapidă Pat

La curățat temeinic pielea din jurul ochilor. Așteptați până când

substanța este absorbită, se aplică machiaj.

De asemenea, în compoziție sunt conservanți, aromatizator, substanțe auxiliare și apă.

impresiile mele după utilizare:

Hidratare.
hrănește cu cremă și hidratează pielea din jurul ochilor, combate eficient uscăciune. Potrivit pentru pielea foarte sensibilă.

Netezirea.
linii fine a fost întârziată, dar rezultatul a fost imposibil, eu sunt doar 31.

Albastru sub ochi
mai ales n-am suferit această problemă … de fapt, nu se aștepta la nici un rezultat, nu a rezolvat problema, probabil, a primit un pic mai bine.

Lumini
Foarte cool pentru a face față cu această provocare interesantă! Mijloacele absorbite și lasă o ușoară strălucire. Am ușor pulbere și apoi adăugați iluminator lumină. Super lucru!))

Vă mulțumim pentru lectură această reexaminare, am fost foarte interesat în scris ea. Vreau să scrie mai multe comentarii cu privire la diferite produse. Cu toate acestea!)

PS Dacă vă place fotografia și textul acestui aviz, lasă-mă să știu despre ea o ca sub ea)

& nbsp;

Tuulikki Tuomioja

"Dragomir Tomescu este o vârstă de 31 de ani, fostul aparat de ceai, care se bucură de rugăciune, podcasting și gastronomie. El este luminos și creativ, dar poate fi, de asemenea, foarte lacomi și un pic capricios.

El este dependent de cumpărături, ceva ce prietenul său Celyn Nannie Greenwood a arătat când a fost de 17. Problema intensificat în 2008. Dragomir a pierdut două locuri de muncă, ca urmare a dependenței sale, în special: activist local și aparat de ceai.

El este un britanic creștin care se definește ca fiind homosexual. A început să studieze filozofie, politică și economie la colegiu, dar niciodată nu a terminat cursul. El are o fobie severă de șoareci, și este obsedat de Frozen.

Fizic, Dragomir este în formă bună. El este foarte inalt, cu pielea de măsline, păr ghimbir și ochii verzi.

A crescut într-un cartier al clasei muncitoare. După ce a cunoscut niciodată cu adevărat părinții lui, el a fost crescut într-o serie de centre de plasament.

El este în prezent singur. Cea mai recenta poveste de dragoste a fost cu un scriitor scenariu numit Derick Kelsey Hawkins, care a fost de 6 ani mai în vârstă decât el. S-au despartit pentru ca personalitatile lor puternice s-au ciocnit.

Cel mai bun prieten Dragomir este un fost aparat de ceai numit Celyn Greenwood. Ei se inteleg bine cele mai multe ori. De asemenea, el se blochează în jurul cu Myrtle Sutherland și Bobbi Burton. Le place să apară în fundal pe televizor împreună."

S-ar putea să-ți placă și...