Aqua Disiac - examinarea noastră de concentrat de feromoni
Sănătate și Tu

Aqua Disiac – examinarea noastră de concentrat de feromoni

Psihologii spun că mulți oameni au dificultăți de comunicare

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

cu sexul opus. Parfumieri recomandă folosirea parfum cu feromoni Aqua Disiac, produs în variantele de sex masculin și feminin. Producătorul promite că după utilizare, Dating și Dating va avea loc într-o atmosferă plăcută și naturală, deoarece parfumul poate provoca efectul harului și instinctive partenerii de atracție. Să recunoaștem, în cazul în care acest lucru este ceea ce prețul de băuturi spirtoase, și cum să le folosească în mod corect.

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Experții spun că parfum Aqua Disiac dezvoltat în versiunile de sex feminin si masculin. Parfum pentru femei este ambalat într-o cutie de carton lucios elegant. Aceasta se face în tonuri de violet cu litere de argint ale titlului. Latura are o fantă, prin care este vizibil un flacon de sticlă translucide de aceeași culoare roșie. Pe gâtul său a instalat o rolă mobilă, prin care spiritele sunt aplicate pe corp. Volumul flaconului este de 10 ml si costa 500-700 ….

Fotografia arata ca parfum pentru bărbați cu feromoni Aqua Disiac au, de asemenea, un ambalaj elegant, realizat de culoare argintiu-negru. Aceasta se face sub forma unei cutii cu o fantă în colțul din stânga, prin care pentru a vedea sticla strălucitoare, care arată ca oțel cromat. Sub capacul alb mat are, de asemenea, un clip care vă permite de a pune pe piele cantitatea potrivită de parfum. Un flacon de 10 ml este disponibil un preț de 500-700 ….

Ar trebui să menționăm, de asemenea, colectarea de Aqua Disiac mosc sălbatic. Acesta este reprezentat de celebrul parfumierul Patrick Martin și se face în cinci variante de sex feminin:

În plus, există două variante de parfum pentru bărbați:

Perfumers act de faptul că o trăsătură distinctivă a acestei serii este utilizarea de mosc, care are proprietatea de a ușura starea de spirit, a spori libidoului, scuti de stres si negativitate de la alte persoane, și complexe moleculare inovatoare îmbunătățește durabilitatea parfumului, permițându-le pentru a atinge obiectivele lor chiar și cu utilizare moderată.

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Feromonii da un semnal la creier

Oamenii de știință explică faptul că feromonii sau atractanți sunt substante secretate de glandele animale și oameni. Ei nu au miros, dar este capturat imediat de către organism și care servește ca semnale de la creier. Acești agenți volatili sunt capabili să transmită informații cu privire la sexul opus maturitatea sexuala, disponibilitatea, dorința de a crea o pereche. Au reprezentanți ai sexului lor, ei evoca un sentiment de gelozie, animozitate, sau, dimpotrivă, respect, locație, îi place.

În colecția mosc sălbatic Aqua Disiac folosit tot felul de feromoni, studiate de către oamenii de știință-parfumieri.

Aceste feromoni continute in lichidul vaginal. Și mai aproape de ovulație, cu atât mai mare concentrația acestor substanțe

volatile produse de organism. Astfel, natura îi pasă de procreație, nu este un secret faptul că, atunci când sunt gata pentru a fertiliza o femeie are un apel special pentru bărbați.

Datele din agenții volatili au același efect ca și copulin, dar ele sunt sintetizate in laborator. Această descoperire a făcut posibilă pentru a reduce costul de băuturi spirtoase, fără a pierde procentul de eficiență. Și numeroase comentarii parfumieri și clienți confirmă acest fapt.

Efectul acestui feromon este capacitatea de a crește concentrația de testosteron la bărbații din sânge. Ca urmare, reprezentantul sexului puternic trezi atenția, interesul și interesul în comunicare, precum și o dorință mai mult închide contactul cu proprietarul aroma „cu un secret“.

Acest atractant produs de glandele ambelor corp masculin și feminin. Mass-media este perceput de către oamenii din jurul lor, cu simpatie, respect, interes. Deci, utilizați acest produs parfum este mai bine pentru întâlniri, călătorii, conferințe și alte comunicări nu sunt legate de flirt.

Conținutul acestui parfum mens feromon serie mosc sălbatic Aqua Disiac vizează în mod direct câștigarea inimile sexului slab. De fapt, recunoscând acest parfum, femeile doresc instinctiv sex cu proprietarul său, așa cum îl percep ca un iubitor de energic, neobosit.

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Colectarea de parfum este folosit toate cunoscute feromoni

Acest atractant de sex masculin are un impact unic asupra femeilor. Deci, femeile încep să trateze purtătorul de miros cu grijă și atenție, participarea aproape materne. În feedback-ul baieti rețineți că fetele instabile găsi pacea, blândețea, umor bun.

Psihologii ne spun ca spiritele sau concentrat de feromoni Aqua Disiac ajută mulți oameni să se simtă încrederea de a trezi masculin sau feminin ta. Deci, după aplicarea parfum fete timid sau baieti simt un fel de sprijin pentru substanțe volatile și să înceapă să se comporte mai relaxat, calm și prietenos. Ei și-au pierdut excesivă senzație de apăsare, rigiditate și teama de respingere. Și acest lucru este confirmat de numeroasele fanii sexy de viață a produselor.

Nu mai puțin utilă aplicarea parfumului Aqua Disiac pentru cupluri, aroma couples.Unusual lung casatorit face ca partenerii să ia un aspect nou la altul, pentru a trezi sentimente latente, să-și amintească emoțiilor trăite la începutul relației. Experții spun că, după capturarea de feromoni, organismul incepe sa se dezvolte viguros propriile sale agenți volatili, care de multe ori duce la creșterea interesului și sexul rapid întărește căsătoria.

Cum să utilizați parfum masculin și feminin cu feromoni? Parfumieri să acorde o atenție faptului că atractanți nu au miros. Deci, oamenii ar trebui să suprime dorința lor de a turna parfumul din cap pana-n picioare. Astfel, este posibil să se realizeze efectul opus, adică, de a provoca o ostilitate instinctivă și refuzul de a comunica. Aplicarea corectă presupune deținerea unui singur cilindru pe piele următoarele părți ale corpului:

  1. Zona din spatele urechilor.
  2. Punctul de pe încheietura mâinii.
  3. gropiță de clavicula.
  4. Decolteul (pentru femei).
Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Este important să se aplice parfum cu feromoni, în conformitate cu instrucțiunile

Adepții medicina alternativa recomanda aplicarea unui lichid cu aromă într-o zonă situată patru degete sub ombilic, așa cum, în opinia lor, există un punct de energie sexuală.

Chiar și atunci când sunt utilizate în mod corespunzător, nu se așteaptă succes instantaneu, ca spiritele sunt în măsură să stârnească interesul, simpatia, locație. Cu toate acestea, ele nu sunt în măsură să provoace sentimente grave de dragoste, devotament, loialitate.

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Ce altceva ar trebui să știu despre spirite cu Aqua Disiac? Amintiți-vă că produsele de acest brand nu poate fi plasat pe alcool pe bază, ca feromonii sub influența alcoolului sunt distruse într-un moment. Prin urmare, detectarea unor astfel de produse pot fi văzute pe fals.

Multe comentarii pozitive parfumieri și oamenilor obișnuiți, ne asigură că produsele Aqua Disiac – un asistent mare în comunicare și flirtezi. Feromonul conținut în parfum, va ajuta sa comunice cu sexul opus, elimina timiditate, reținere, rușine, va da încredere în recursul său.

Elena, 26 de ani Nizhny Novgorod

viata parfum sexy a fost sfarsitul vacantei mele, pe care am fost de gând să o cină ziua de nastere pentru prietenul meu. Nu am crezut cu adevărat în ele, dar deja în minutul 15 al sărbătorii, am observat că am vorbit cu toți băieții și unii dintre ei au cerut insistent pentru numărul de telefon. Am fost foarte surprins si multumit.

Constantin, 46, Volzhsk

Parfum cu feromoni Aqua Disiac mi-a dat colegi. După câteva zile de utilizare am început să observ că soția sa a început să comunice mai mult cu mine să-și amintească Dating noastre, nunta. Am îmbunătățit relații, uitate nemulțumirile mărunte, iar sexul a devenit mai lungi și mai luminos.

Olga, 23 ani, Zvenigovo

În institutul nostru a transferat tipul care mi-a placut, dar nu am știut cum să atragă atenția. Apoi am lovit pe parfumul încheietura mâinii Aqua Disiac și ea a venit la el și a oferit o ceașcă de cafea. De atunci suntem împreună, astfel încât aceste spirite ma ajutat să nu piardă dragostea mea.

Materiale: http://fertilnost.com/obzory/duhi-sexy-life-s-feromonami

Tuulikki Tuomioja

"Dragomir Tomescu este o vârstă de 31 de ani, fostul aparat de ceai, care se bucură de rugăciune, podcasting și gastronomie. El este luminos și creativ, dar poate fi, de asemenea, foarte lacomi și un pic capricios.

El este dependent de cumpărături, ceva ce prietenul său Celyn Nannie Greenwood a arătat când a fost de 17. Problema intensificat în 2008. Dragomir a pierdut două locuri de muncă, ca urmare a dependenței sale, în special: activist local și aparat de ceai.

El este un britanic creștin care se definește ca fiind homosexual. A început să studieze filozofie, politică și economie la colegiu, dar niciodată nu a terminat cursul. El are o fobie severă de șoareci, și este obsedat de Frozen.

Fizic, Dragomir este în formă bună. El este foarte inalt, cu pielea de măsline, păr ghimbir și ochii verzi.

A crescut într-un cartier al clasei muncitoare. După ce a cunoscut niciodată cu adevărat părinții lui, el a fost crescut într-o serie de centre de plasament.

El este în prezent singur. Cea mai recenta poveste de dragoste a fost cu un scriitor scenariu numit Derick Kelsey Hawkins, care a fost de 6 ani mai în vârstă decât el. S-au despartit pentru ca personalitatile lor puternice s-au ciocnit.

Cel mai bun prieten Dragomir este un fost aparat de ceai numit Celyn Greenwood. Ei se inteleg bine cele mai multe ori. De asemenea, el se blochează în jurul cu Myrtle Sutherland și Bobbi Burton. Le place să apară în fundal pe televizor împreună."

S-ar putea să-ți placă și...